Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Motosiklet tutkunlarına temel ilkyardım eğitimi…

Motosiklet tutkunlarına temel ilkyardım eğitimi…

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyelerine temel ilkyardım semineri verildi.

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyelerine temel ilkyardım semineri verildi.
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği’nin 2012 yılından bu yana yürüttüğü “Sadece Sürmüyoruz” projesi kapsamında planlanan İlkyardım Semineri, Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi ve Sevgi İlkyardım Merkezi işbirliği ile gerçekleşti.
Sevgi Hastanesi ve Sevgi İlk Yardım Merkezi işbirliği ile yapılan seminere kulüp üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren seminerde ilkyardım eğitmeni Hamit Çalık, motosiklet tutkunlarına ilk yardımın tanımı, hayat kurtarma zinciri, temel yaşam desteği, zehirlenmeler, kanama durdurma, sıcak ve soğuk çarpmaları, kırıklara müdahale, hayvan ısırıkları, boğulmalar ve hasta taşıma tekniklerine yönelik konular hakkında detaylı bilgi verdi.
Bilinçli motosiklet tutkunlarının bu konulara duyarlılığını bildiğinin altını çizen Çalık, “Ancak sizlerin konuya olan hassasiyetlerinizi görünce çok mutlu oldum.“ dedi.
Dernek başkanı Özgür Candar “Özel Sevgi Hastanesi ve Sevgi İlkyardım Merkezi yönetiminden bu konuda yardım istediğimizde, hemen bizlere olumlu cevap vererek yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Hamit Çalık hocamız bizlerle hayat kurtaran bilgilerini paylaştı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Motosiklet kullanıcıları olarak bizim için çok anlamlı ve faydalı bir seminer oldu.” şeklinde konuştu.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false